Søk
Close this search box.

STILLING LEDIG: ISAAC Norge søker Regnskapsansvarlig

Arbeidsgiver

ISAAC Norge

Frist

15.09.2022

Stillingsfunksjon

Ledelse, økonomi og regnskap

Stillingstittel

Regnskapsansvarlig /kontroller/konsulent

Sektor

Organisasjoner

Sted

3175 Tønsberg

Ansettelsesform

Midlertidig 10% stilling – med muligheter for utvidelse og fast stilling

Send søknad til:

Kvalifikasjoner

Vi tilbyr

Arbeidsoppgaver

Personlige egenskaper

Om arbeidsgiver

ISAAC – er en forkorting for International Society for Augmentative and Alternative Communication. ISAAC er en internasjonal medlemsorganisasjon som arbeider for å bedre kommunikasjonsmulighetene for barn og voksne med omfattende kommunikasjonsvansker. ISAAC Norge arbeider for å være en samlende organisasjon for personer som bruker alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK) og for personer som er interessert i og arbeider med alternativ kommunikasjon, kommunikasjonssystemer og hjelpemidler. Organisasjonen skal inspirere til samarbeid, utvikling og forskning innenfor alternativ kommunikasjon i Norge.

ISAAC Norge søker en regnskapsansvarlig som rapporterer og samarbeider tett med daglig leder. En sentral oppgave vil være å føre regnskap for medlemsorganisasjonen i tillegg til å følge opp økonomi knyttet til medlemskap og styrets kontinuerlige oppgaver.

Vi ønsker deg med god regnskapsfaglig bakgrunn og med evne til å samarbeide godt med andre. Du er motivert for å skape utvikling i en spennende organisasjon.

ISAAC Norge er en del av den internasjonale organisasjonen, men fungerer selvstendig med eget styre og økonomi.

Er du på jakt etter en jobb der du kan utgjøre en forskjell?

isaac logo
Logg inn